sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Algemene informatie

Leerlingen met autisme, ADHD, ODD/CD, angst, depressie en hechtingsproblemen: wie in het onderwijs werkt krijgt er mee te maken. In de praktijk is het lastig om tegemoet te komen aan hun onderwijsbehoeften. Daarom ontwikkelde de CED-Groep de Wijzer Onderwijs-serie.

Publicaties
De publicaties die onder deze titel verschijnen, geven u praktische aanwijzingen en tips, zodat u kunt inspelen op de kwaliteiten en behoeften van leerlingen met stoornissen. Zo profiteren zij beter van het onderwijs en voelt u zich competenter in het lesgeven.

Ook wanneer er geen sprake is van een stoornisdiagnose, kunnen leerlingen extra behoefte hebben aan verantwoordelijkheid, zelfvertrouwen of structuur. Ook voor deze leerlingen kunt u gebruik maken van de Wijzers, zodat ook zij beter profiteren van het onderwijs.

Ondersteuning en praktische tips
De Wijzer Onderwijsmappen zijn ontwikkeld in samenwerking met scholen en (ervarings)deskundigen. De CED-Groep verzorgt cursussen, begeleiding en scholing op alle thema’s, voor optimaal profijt.

Bestellen
Alle publicaties zijn snel en gemakkelijk te bestellen in onze webwinkel. Klik hier voor meer informatie.

 

Direct contact

Esther van Efferen
  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599